Okulumuz öğetmeni olup şuan Müdür yardımcısı olarak görev yapan Gözde KOÇ'un yürüttüğü Öz'üme Dönüyorum e Twinning Projemiz Avrupa Kalite Etiketini almaya hak kazanmıştır. Öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Minik yıldızların kahvaltı etkinliği

AB Kod Haftası (Codeweek) ekim ayı içinde uygulanan ve kodlamayı herkes için eğlenceli hale getirmeyi amaçlayan bir etkinliktir. Bu kapsamda kapsamında 5/E Venüs Sınıfı birbirinden farklı kodlama etkinlikleriyle eğlenceli bir şekilde kodlamayı öğrenerek çalışmaları tamamladı.

5/E Venüs Sınıfı öğretmeni F. Rumeysa Biçer ve sınıfı, e-Twinnig projesi olan "Minik Eller Büyük Ressamlar" projesi kapsamında Picasso çalışmalarını tamamladılar.

Okul sosyal etkinlik komisyonumuzun organize ettiği kahvaltı etkinliğinde buluştuk. Olumlu okul ikliminin gelişmesi açısından öğretmenlerimizin kaynaşması ve kaliteli vakit geçirmesi bizim içiçn oldukça önemli:)

Alaaddin Keykubat Anaokulu 5/E Venüs sınıfı ve sınıf öğretmeni F. Rumeysa BİÇER "Minik Eller Büyük Ressamlar" adlı e-Twinning projesine başladı. Proje kapsamında çocuklar her ay 2 ressam hakkında bilgi edinecekler, ressamların sanatını anlamaya çalışacaklar ve kendi sanat eserlerini oluşturacaklar.

Eyl

İlçemiz okul öncesi zümresi, zümre başkanları toplantısı okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi. Sonrasında okul müdürümüz Selda AKIN'ın  aşure ikramıyla toplantı sonlandırıldı.

Eyl

Ağu

Okulumuz öğretmenlerinden GÖZDE KOÇ'un yürüttüğü Öz'üme Dönüyorum e Twinning projemiz Kalite Etiketi almaya layık görüldü. Öğretmenimizi başarısından dolayı tebrik ederiz:)

Ağu

Okul müdürümüz Selda AKIN başkanlığında yürüttüğümüz  toplantılarımızı gerçekleştirdik. Selda AKIN okul kuralları, giriş çıkış saatleri, beslenme düzeni, aidat ve kulüp ödemeleri,olası hastalık durumunda yapılacaklar vb konularında velilerimizi bilgilendirdi. Müdür yardımcısı Gözde KOÇ, aidat ödemelerinin her ayın ilk haftası gerçekleştirilmesi gerektiğini ve velilerin ödeme kısmına ilgili ayı ve çocuğun adı soyadı bilgilerini yazmalarının önemli olduğunu dile getirdi. Selda AKIN, aylık beslenme listesinin Müdür yardımcısı, diyetisyen ve aşçımız işbirliğiyle hazırlanığ sınıf öğretmenleri tarafundan velilerle paylaşılacağını dile getirdi. Okul psikolojik danışmanı Hacer YALÇINTAŞ YAZAR, okula uyum problemi yaşayan çocukların oryantasyon süreci ile ilgili çocukların zihinlerindeki belirsizliklerin giderilmesinin, çocuklara bağımsızlık ve kendi kendine yetebilme gücü kazandırmanın önemini, anne babaların istikrarlı ve kararlı duruşunun önemli olduğunu dile getirdi. Ayrıca okul psikolojik danışma ve rehberlik servisinin işleyişi hakkında bilgi vererek veli seminerlerine tam katılım beklediğini ve okul aile işbirliğinin önemli olduğunu ifade etti. son olarak sınıf rehber öğretmenlerin kendilerini tanıtmaları ve soru cevap etkinliğiyle toplantı sonlandırıldı. Tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve anne babalara güzel bir eğitim öğretim yılı dileriz..:)

Tem

eTwining Okulu ve Kalite Etiketimizi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz den Okul Müdürümüz Selda Akın tarafından alındı. Kalite etiketi alan öğretmenimiz Rümeysa BİÇER ve katkı sağlayan eTwining proje ekibimizi tebrik eder yeni projelerde başarılarının  devamını dileriz.

Biz büyük, yenilliğe açık bir aileyiz.