Okulumuz öğretmenlerinden F. Rumeysa BİÇER rehberliğini yaptığı 5 E sınıfı öğrencileri ile birlikte  11 farklı ülke, 29 farklı okulla yürütülen eChristmas adlı e-twinning projesinde çalışmalara devam etmektedir. Bizim kültürümüzde Noel Bayramı kutlanmamakla birlikte, farklı kültürleri tanıdığımız ve bizim de yeni yıl dileklerine ortak olduğumuz, bu anlamda yeni yıl kartları hazırlayıp yeni yıl kurabiyeleri yaparak aktif olarak katıldığımız proje keyifle devam etmektedir. Kendisini ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Okul rehber öğretmenimiz Hacer YALÇINTAŞ YAZAR tarafından öğrencilerimize akran zorbalığı ile başa çıkma ve öfke kontrolü eğitimleri verilerek olumlu davranış geliştirme ve duygu kontrolü hedefine yönelik  olarak planlanmıştır.

Öğretmenimiz F.Rumeysa Biçer'in 5E Venüs sınıfıyla beraber yürüttüğü Minik Eller Büyük Ressamlar e Twinning prpjesinde sona yaklaşılıyor. Projenin final ürünü Alanya Özel Eğitim Anaokulu'ndan okulumuza gelmiş olup, bize ait kısmı 5/E sınıfıyla yapıldıktan sonra Kumluca'daki bir diğer ortağa kargolanmış bulunmaktayız.

CUMHURİYETİMİZİN 98. YILINI COŞKUYLA KUTLADIK.