Okul psikololojik danışman ve rehber öğretmenimiz Hacer Yalçıntaş Yazar tarafından tüm öğrencilerimize Mahremiyet eğitimi ve tuvalet hijyeni eğitimleri verilmiştir.

Haz

Okulumuz öğretmenlerinden Ayşe Acarın ortağı olduğu, Letonya , Portekiz ve Türk ortaklı “Lego Math “ isimli Etwinning projesi başarıyla tamamlanmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Haz

Okulumuz öğretmenlerinden Ayşe Acarın ortağı olduğu “Lego Math” isimli Etwinning Avrupa projesi okulumuzda başlamıştır. Projemiz 1 Letonya 1 Portekiz 7 Türk ortakla birlikte toplamda 9 kişilik bir ekipten oluşmaktadır. Bu projemizde okul öncesi çağındaki öğrencilerin matematiği eğlenceli bir şekilde öğrenmesini amaçladık.  Ayrıca farklı kültürlerle iletişim kurmak, onlar hakkında bilgi sahibi olmak ve kültürler arası işbirliğini sağlamak istiyoruz.

Haz

17-18 Mayıs tarihlerinde Alanya Kültür merkezinde yılsonu ve mezuniyet törenimiz çocuklarımızın renkli gösterileri ve eğlenceleriyle tamamlandı.

Haz

Başta her türlü desteği sağlayan Okul Müdürümüz Gözde KOÇ, Koordinatör öğretmenlerimiz Gamze USTABAŞ, Özge DOĞAN ÇELİK ve F.Rumeysa BİÇER olmak üzere katkı sağlayan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.