Ocak Ayı Beslenme Listemiz

Aralık Ayı Beslenme Listemiz

Ekim 2022 Beslenme listemiz

Sayın Velimiz, Okulumuzun 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Yıllık Olağan Genel Kurul toplantısı 13/10/2022 Perşembe Günü saat 14.30 da okulumuzun konferans salonunda yapılacaktır.

Eğitim-Öğretimde başarıyı artırıcı çalışmalarımıza, okul-aile arasındaki bağları güçlendirici, birlik ve beraberlik içinde öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamaya sizlerin görüş ve düşüncelerinden yararlanmak istiyoruz.

Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi bekler saygılar sunarım.

Selda AKIN

OKUL MÜDÜRÜ

Alaaddin Keykubat Anaokulu 5/E Venüs sınıfı ve sınıf öğretmeni F. Rumeysa BİÇER "Minik Eller Büyük Ressamlar" adlı e-Twinning projesine başladı. Proje kapsamında çocuklar her ay 2 ressam hakkında bilgi edinecekler, ressamların sanatını anlamaya çalışacaklar ve kendi sanat eserlerini oluşturacaklar.

Eyl

Eylül ayı Yarım gün eğitim için BESLENME  ve Tam gün eğitim için YEMEK listelerimiz...

Enerji tasarrufu hakkında hazırladığımız ankete ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Anket sonuçlarını görüntülemek için TIKLAYINIZ.