11 Ocak Pazartesi sabahı , okul idarecilerimiz, okulumuzda bulunan öğretmen ve öğrencilerimiz ve personellerimiz ile birlikte İSTİKLAL MARŞI'mızı onur ve gururla okuduk.

Rehber öğretmenimiz Hacer YALÇINTAŞ YAZAR tarafından Ocak ayı rehberlik hedefi olan İHmal istismardan korunma kapsamında çocuklarımıza özel bölgelerimiz, iyi dokunma kötü dokunma, Kötü dokunuşlardan korunma, hayır diyebilme ve güvendiğimi kişiler konusunda uzaktan eğitim yoluyla eğitim verilmiştir.

14.12.2020 ile 28.12.2020 tarihleri arasında okul psikolojik danışmanımız Hacer Yalçıntaş Yazar tarafından uzaktan eğitim ve yüzyüze olarak öğrencilerimize "Meslek Tanıtımı ve Geleceği Tasarlama" rehberlik etkinliği gerçekleştiriliştir.

Uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerimize Psikolojik danışmanımız tarafından "Duyguları Tanıma, İfade Etme ve Öfkeyle Baş Etme" rehberlik etkinliği gerçekleştirilmiştir.

23.12. 2020 tarihinde Okul Psikolojik Danışmanımı Hacer YALÇINTAŞ YAZAR tarafından anne babalara yönelik "Çocuklarda Davranış Sorunları ve Olumlu Dvranış Geliştirme " semineri yapılmıştır.

18.12.2020 tarihinde Okul Psikolojik Danışmanımız Hacer Y.YAZAR tarafından 10 hafta sürecek olan Filial Terapi- Ebeveyn Çocuk İlişkisi Geliştirme psikoeğitim programı hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

10.12.2020 Tarihinde Okul Psikolojik Danışmanımız Hacer Yalçıntaş Yazar tarafından velilerimize yönelik "Aile İçi İletişim ve Anne Baba Tutumları" semineri yapılmıştır.

Haz

OKUL DIŞARIDA ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA, OYUN HERKESE HERZAMAN HERYERDE  SLOGANIYLA  OKULUN BAHÇESİNDE VELİLERİMİZLE VE ÇOCUKLARIMIZLA UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ OYUNLARIMIZI OYNAYIP ÇEŞİTLİ SANAT ÇALIŞMALARI  YAPARAK BİR ETKİNLİĞİMİZİDE BAŞARILI BİRŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRMENİN GRURU VE MUTLULUĞUNU  ALAADDİN KEYKUBAT AİLESİ OLARAK YAŞIYORUZ.EMEK VEREN HERKESE SONSUZ TEŞEKÜRLER...

May

ALANYA BELEDİYESİNİN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU ÇEVRE FESTİVALİNE MİNİKLERİMİZ ARTIK MATARYALLERDEN OLUŞAN KOSTÜMLERİYLE KATILDI.YAPILAN DEFİLEDE KOSTÜMLERİNİ SERGİLEYEN MİNİKLERİMİZE İLGİ BÜYÜKTÜ.

May

ALAADDİN KEYKUBAT ANAOKULU HİJYENİK OKULU VE HİJYENİK MUTFAGI İLE YİNE YENİDEN TURUNCU BAYRAĞINI ALDI.

Nis

2013 EĞİTİM VİZYON BELGESİ ÇERÇEVESİ VE OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ŞENLİKLERİ KAPSAMINDA ALANYA KÜLTÜR MERKEZİNDE ŞENLİKLER YAPILDI. YAPILAN GECEDE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ HÜSEYİN ER VE OKUL MÜDÜRÜMÜZ SELDA AKIN GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNİ BELİRTEN KONUŞMALARININ ARDINDAN ÇOCUKLARIN GÖSTERİLERİ BÜYÜK BEYENİ TOPLADI.YAPILAN GECEYE KATILIMIN FAZLA OLDUGU GÖRÜLDÜ.