ANTALYA / ALANYA - Alaattin Keykubat Anaokulu

Öğretmenimiz Özlem Özbay'ın yürüttüğü "Dünyamı Seviyorum, Geri Dönüştürüyorum" e-Twinning Projesi Başlıyor

"Dünyamı Seviyorum, Geri Dönüştürüyorum" eTwinning projesi Şubat ayı itibari ile proje kurucularından olan Özlem Özbay öğretmenimizin 5/G sınıfında uygulanmaya başlıyor.

Projenin çocukların doğal kaynakların korunması doğa dostu tüketim alışkanlıkları, atık yönetimi gibi konularda farkındalık geliştirmeleri ve "Sıfır Atık" yaklaşımını tanımaları amacıyla hazırlandığı söyleyen öğretmenimiz proje kapsamında yapılacak uygulama çalışmaları ile öğrencilerin tüketen değil üreten bireyler olarak yetişmesi ve doğru tüketim alışkanlıkları kazanmaları hedeflediklerini belirtti.

16-02-202216-02-2022

Yayın: 16.02.2022 - Güncelleme: 16.02.2022 10:48 - Görüntülenme: 224