ÖDÜLLER-PROJELER

Okulumuzun Ödül Panosu yenilenmiştir. AKA ailesi olarak başarımızın daim olması temennisiyle..

Ahenk Projemiz kapsamında 3/A Minik Kalpler Sınıfı ve 5/A Gökyüzü Sınıfı kardeş okulumuz Emişbeleni İlkokulu anasıfı ile zeytin hasadını gerçekleştirdiler. Zeytinleri zeytinyağına dönüşmesi yolculuğunu yerinde gözlemleme şansı elde ettiler.

Haz

202O-2021 ve 2021-2022 eğitim öğretim yıllarında çevre konusunda yapılan başarılı eğitim çalışmalarına karşıılık olarak okulumuz yeşil bayrak almaya hak kazanmıştır.

Başta proje sorumluları Gamze USTABAŞ ve Özge DOĞAN ÇELİK öğretmenlerimiz olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyor, tüm çalışmalarımıza destek veren okul idarecilerimize teşekkür ediyoruz.

KIZILAY HAFTASI etkinlikleri kapsamında, öğretmenlerimiz ve velilerimiz Kan bağışında bulundu. Öğrencilerimiz bilgilendirme broşürü dağıttı.

HAMİ projesi kapsamında DOWN sendromlular farkıındalık yürüyüşümüzü farklı renk çoraplar ve farklı renk ayakkabılar giyerek gerçekleştirdik. Gerçek dostlar kromozom saymaz...

HAMİ Projesi kapsamında okulumuz ile ÖZEL ELİFCE ANAOKULU ve PERİ ANAOKULU arasında protokolümüzü imzaladık.

Enerji Tasarrufu hakkında Miniklerimizin tavsiyelerini dinlemek için TIKLAYINIZ. =)

Elektrik polisinin yaşadıklarını izlemek çin TIKLAYINIZ. =)